Trainingen en Workshops

Tweedaagse Workshop Sociaal Panorama
Ons sociale gedrag baseren we op hoe wij onszelf en anderen in ons denken weergeven. Die gedachteconstructies bepalen vervolgens tot op grote hoogte ons denken en doen.
Met de toepassing van dit inzicht kunnen emotionele en sociale problemen van allerlei aard behandeld worden. Het veranderen van onze sociale denkpatronen maakt de weg vrij naar gedragsveranderingen en daarmee naar de oplossing van een ongekend breed spectrum aan problemen: moeilijkheden in intieme relaties of gezinsverbanden, conflicten in teams, spanningen tussen groepen, gezagsproblemen en rouwverwerking.
Een belangrijke pijler van het sociaal panorama wordt gevormd door de theorie van het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).
Sjaak en Brenda de Coninck verzorgen een tweedaagse workshop sociaal panorama waarin je kennis maakt met het werk van Lucas Derks en het meteen in je eigen praktijk kunt toepassen. Deze workshop is geaccrediteerd door de NBVH en goed voor 12 bijscholingspunten.
De kosten bedragen € 350,00 incl. btw per deelnemer. Inclusief hand-out, certificaat, consumpties en lunch.

Inschrijving voor de workshop sluit bij maximaal 16 deelnemers, indeling is op volgorde van aanmelding. Bij onvoldoende aanmeldingen voor de workshop zal deze worden geannuleerd. U ontvangt hierover uiterlijk twee weken voor aanvang per e-mail bericht. Eventueel betaalde kosten worden dan geretourneerd.

De workshop vangt aan om 09.30 uur en eindigt om 17.00 uur.
LOCATIE: WORKSHOP SOCIAAL PANORAMA
Nieuwe data volgen

Senzis is onderdeel van DCTM. De algemene voorwaarden van DCTM zijn van toepassing op onze trainingen en workshops.