Sjaak de Coninck




Sinds 1995 heb ik door mijn werk als verkeersgedragstherapeut veel ervaring opgedaan met cliënten met fobische- en/of traumatische klachten ten gevolge van (rij)angst.
 
Het werd me in de loop der jaren steeds duidelijker dat angst in het verkeer vaak een symptoom is van een onderliggende angstervaring. Het is mede daarom dat ik mij in 2003 ben gaan verdiepen in complementaire zorg en een opleiding tot hypnotherapeut ben gaan volgen. Na het behalen van dat diploma en het diploma Integratieve Psychotherapie, werk ik nu samen met mijn vrouw Brenda in onze praktijk Senzis. Verder werk ik freelance als NLP-trainer bij BGL & partners en verzorg opleidingen en bijscholingen in de rijscholenbranche. Als coach werk ik zowel een-op-een als met teams.

De opleiding Integratieve Psychotherapie/Hypnotherapie heeft mijn empathisch vermogen versterkt en dat vermogen gebruik ik om mij nog meer in te kunnen leven in het wereldmodel van de ander. Ik begeleid mijn cliënten bij hun avontuurlijke zoektocht naar eigen hulpbronnen en laat ze de gevonden creatieve oplossingen gebruiken om hun doelstellingen te bereiken.

Ik heb ervaren dat met trance het onbewuste je ten dienste staat, een onmetelijk groot gebied dat gewoonlijk niet wordt aangesproken. In trance ben je ‘vrij' en wijst het onbewuste je de weg.

E-mail Sjaak  sjaak@senzis.net 


 Marktleider. Veel ervaring en uitstekende resultaten bij rijangst.